Bøger / skønlitteratur / roman

Heksens kald


Beskrivelse


Da gymnasiepigen Emilie fylder 18 år, forandres hendes almindelige liv radikalt, og hun havner i en overnaturlig verden af vølver, varulve og vampyrer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2018

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 5. jan. 2018

Varulve, vampyrer, wiccahekse og vølver. Find det hele i første del i den spændende og erotiske fantasyserie for unge og voksne.

Da Emilie fylder 18 begynder der at ske underlige ting for hende. Fra at være en almindelig, stille og ikke specielt dygtig gymnasieelev, opdager hun skjulte kræfter hos sig selv, og gennem Goth-veninden Marie føres hun ind i et helt særligt klubmiljø, hvor den overlækre og tjekkede Sebastian styrer. Men hun er også draget af gymnasiekammeraten Jonas. Jonas har en stor og dyster hemmelighed, og det får Emilie også, da hun opsøges af tre vølver på sin fødselsdag. Kan de to nogensinde forenes, og leger Marie med ilden, da hun får et forhold til Sebastian? Bogen er tidligere udgivet på et andet forlag.

En mursten af en roman, men en spændende en af slagsen. Et anderledes mix af nordisk mytologi, heksetro og vampyrer går op i en højere enhed med naturtro, viden om plantemedicin og heftige sexscener, som ikke er for sarte sjæle. Jeg har været godt underholdt og er spændt på, hvordan forfatteren får bundet enderne sammen i de følgende bind.

Hvis du syntes, at Twilight-serien var for tam, så er det her bogen for dig. Men ellers for fans af serier som Ravnenes hvisken. Bog 1Odinsbarn og OdinsbarnHvis du syntes, at Twilight-serien var for tam, så er det her bogen for dig. Men ellers for fans af serier som Ravnenes hvisken. Bog 1 og .


litteratursiden.dk

d. 21. feb. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 21. feb. 2018

Underholdende og sexet fantasy for voksne. Historien indeholder varulve, vampyrer, wiccahekse og nordisk mytologi – et umuligt mix, der i det det store hele fungerer perfekt. Romanen er første del i ...


Himmelskibet

Nr. 52 (2017)

af

af

Jette S.F. Holst

Nr. 52 (2017)