Bøger / faglitteratur / øvelser

Hel dine følelser : med mindfulness og medfølelse


Beskrivelse


En invitation til at møde os selv og livets følelser med bevidsthed og kærlig opmærksomhed. For læsere der interesserer sig for selvudvikling.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 1. apr. 2022

En invitation til at møde os selv og livets følelser med bevidsthed og kærlig opmærksomhed. For læsere der interesserer sig for selvudvikling.

Forfatterens udgangspunkt er, at følelser kun kan rummes og heles ved at give dem plads i den helhed, du eksisterer i, som menneske. Dette kan bl.a. opøves gennem mindfulness. I bogens første del bliver du indført i teknikker og principper indenfor mindfulness i relation til arbejdet med dine følelser. Anden del er bygget op som et opslagsværk. Læs fx om sorg og glæde eller forladthed. Der findes også kapitler om familie-dynamikker, livskriser og sygdom. Afslutningsvis er der et kapitel om at bruge mindfulness, når du er døende. Bogen indeholder skemaer, guides og øvelser, som du kan bruge efter behov. Camilla Bruun er cand. psych. og har praksis i København.

Velskrevet og samtidig praktisk anvendelig.

HjertevejenMindfulness & compassion er en arbejdsbog med øvelser og teori om mindfulness, selvkærlighed og meditation til spirituelle læsere. En introduktion til hvordan vi kan forandre vores liv ved at øge vores bevidsthed findes i Mindfulness & compassion : en vej til mere nærvær og livsglæde Derudover er der fx alle Eckhart Tolles bøger, der vil lære os at leve i nuetHjertevejen er en arbejdsbog med øvelser og teori om mindfulness, selvkærlighed og meditation til spirituelle læsere. En introduktion til hvordan vi kan forandre vores liv ved at øge vores bevidsthed findes i : en vej til mere nærvær og livsglæde Derudover er der fx alle Eckhart Tolles bøger, der vil lære os at leve i nuet.