Bøger / faglitteratur

Helbred dig selv indefra : lyt til kroppens hemmelige sprog, og overvind de psykologiske forhindringer, der står i vejen for din sundhed


Beskrivelse


Med udgangspunkt i et holistisk verdensbillede gives forklaring på og anvisninger til hvordan man ved bearbejdninger af traumer og negative overbevisninger selv kan holde sig sund og rask.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. feb. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 9. feb. 2018

Med udgangspunkt i et holistisk verdensbillede gives forklaring på og anvisninger til hvordan man ved bearbejdninger af traumer og negative overbevisninger selv kan holde sig sund og rask. For læsere der er åbne overfor alternativ behandling.

Bogens formål er at ""hjælpe mennesker med at gøre sig fri af vanen med at tænke på sig selv som syge, som ofre for deres gener eller som magtesløse i forhold til deres sygdom". Psykologen Henry Grayson har i over 30 år beskæftiget sig med krop-sind-forbindelsen og sammenhængen mellem bevidste og ubevidste traumer, overbevisninger, tankemønstre og vores sundhedstilstand. Ifølge Grayson er sundhedsproblemer tit relateret til barndomsoplevelser, nedarvede overbevisninger, eller ligefrem oplevelser fra tidligere liv. Forfatteren inddrager sin egen historie, beskriver cases fra sit arbejde, præsenterer metoder - bl.a. akupressur og tankefeltterapi - og giver en række konkrete værktøjer læseren selv kan arbejde med. Dette er den første af forfatterens mange bøger der er oversat til dansk.

Interessant tilgangsvinkel til sundhed via bevidst ændring af tankemønstre. Med henvisninger til klassikere såsom Capras Fysikkens taoHelhed og den indfoldede orden og Bohms Helhed og den indfoldede orden. Let forståelig og praktisk anvendelig hvis man kan godtage den underliggende præmisInteressant tilgangsvinkel til sundhed via bevidst ændring af tankemønstre. Med henvisninger til klassikere såsom Capras Fysikkens tao og Bohms . Let forståelig og praktisk anvendelig hvis man kan godtage den underliggende præmis.

Den danske Tankefeltterapi & EFT indeholder nogle af de samme metoder.


Nyt aspekt

Årg. 50, nr. 2 (2018)

af

af

Siv Johansson

Årg. 50, nr. 2 (2018)