Bøger / faglitteratur

Helbredende sten og organuret : om anvendelse af helbredende sten til fremme af fysisk, følelsesmæssig og mental balance i overensstemmelse med kinesisk medicin udtrykt ved organuret


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 2. juni 2010

En bog til den alternative behandler, der arbejder med ædelsten eller den, der vil have en ny vinkel på ædelstenenes helbredende kraft.

Begge forfattere har arbejdet med alternativ behandling i mange år, og er meget vidende. Ædelstenene præsenteres i sammenhæng med organuret, der fortæller os, hvilke tider på døgnet, der hænger sammen med vores organer. Stenen præsenteres dér, hvor de passer ind i organuret, og er alle med foto. Det beskrives i en kort tekst, hvad stenen hjælper med, og hvad stenen iøvrigt repræsenterer. Til sidst et generelt afsnit om anvendelse af sten. Bogen er tydeligt oversat fra tysk. Den er printet ud i farver i A5 format og samlet med spiralryg.

Der er ikke umiddelbart andre titler med kombinationen af organuret og ædelsten.

En bog med et unikt emne, der godt kunne have læsere blandt de alternativt interesserede. Desværre bærer den præg af sin billige udgivelsesform.