Bøger / faglitteratur / erindringer

Helle Virkner - et liv : erindringer


Beskrivelse


Helle Virkner (1925-2009) beretter om sin skuespillerkarriere, sine perioder som teaterdirektør og sin politiske karriere som kommunalbestyrelsesmedlem. Hun beskriver privatlivet, især børnene og sit ægteskab med J.O. Krag og den deraf følgende rolle som statsministerfrue.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2016

af

af

Louise Hede

d. 28. sep. 2016

Helle Virkner var en af Danmarks største skuespillerinder, og var også gift med den daværende statsminister Jens Otto Krag, som hun fik to børn med. I denne selvbiografi fortæller Helle om sin karriere og sit privatliv, krydret med flotte sort/hvide fotos. For læsere af biografier.

Om Helle Virkners karriere og privatliv, opdelt i kapitler med forskellige temaer som "Barndom", "Mændene i mit liv", "Filmminder", "Gift med en statsminister" "Matador" osv. Bogen er en revideret og forkortet udgave af erindringsbogen Hils fra mig og kongen. Bogen er nyillustreret med store sort/hvide billeder, i stort hardcover format. Med nyt forord af Malene Schwartz.

Virkelig flot bog i god kvalitet, hvor det ikke mærkes at det er en forkortet udgave af tidligere bog. Bogen vil tiltrække læsere på grund af det flotte cover.

Tidligere er kommet biografien Helle VirknerHils fra mig og kongenAlle tiders Ghita af Anne-Sofie Storm Wesche, den tager udgangspunkt i interviews med venner, familie og kolleger. For en mere uddybende selvbiografi kan Hils fra mig og kongen læses. Bogen minder i format om biografien Alle tiders GhitaTidligere er kommet biografien Helle Virkner af Anne-Sofie Storm Wesche, den tager udgangspunkt i interviews med venner, familie og kolleger. For en mere uddybende selvbiografi kan læses. Bogen minder i format om biografien Alle tiders GhitaTidligere er kommet biografien Helle Virkner af Anne-Sofie Storm Wesche, den tager udgangspunkt i interviews med venner, familie og kolleger. For en mere uddybende selvbiografi kan Hils fra mig og kongen læses. Bogen minder i format om biografien .