Bøger / faglitteratur / opskrifter

Helsematilde : #detskalværesjovtatværesund


Beskrivelse


Inspiration til hvordan man motiverer sin træning, og laver sund og lækker mad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 1. apr. 2016

Mangler du motivation til en sund livsstil kan kan du finde inspiration til en legende og ikke-fanatisk tilgang til træning og kost her. For kvinder i alle aldre.

29-årige Matilde Trobeck blogger til dagligt under navnet Helsematilde, og beskæftiger sig i sin bog - helt i tråd med bloggen - primært med træning og kost, som en del af en sund - og fremfor alt sjov - livsstil. Matilde deler i bogens første del sine tanker om sundhed og selvværd. I bogens anden del findes en række øvelser, én pr. opslag, som forklares ved trin-for-trin farvefotos, ledsaget af tekst. Der er flere "veninde-øvelser", der udføres sammen to og to. Foruden øvelser giver forfatteren råd om at finde og holde motivationen. Bogen afsluttes med 28 opskrifter på sund og nærende mad til morgen, frokost, aften og mellemmåltider, der alle som udgangspunkt er vegetariske.

Tonen er uhøjtidelig og fokus er på glæden ved det sunde liv. Matilde fremstår ærlig og "nede på jorden", det er sympatisk og vil kunne inspirere mange kvinder til et mere afslappet og venskabeligt forhold til træning og sund kost. Bogen har et flot og feminint layout og en overskuelig opbygning.

Jane Faerber er et eksempel på en anden blogger, der med succes har omsat emnet for sin blog til bogform, senest med LCHF året rundtGuide til gudindekrop. Søger man mere inspiration til træningsplaner og -øvelser kan den findes hos fx Guide til gudindekropJane Faerber er et eksempel på en anden blogger, der med succes har omsat emnet for sin blog til bogform, senest med LCHF året rundt. Søger man mere inspiration til træningsplaner og -øvelser kan den findes hos fx .