Bøger / faglitteratur / bagebøger

Helt i kage


Beskrivelse


Indeholder få grundopskrifter med en masse variationer, alt efter om det er rabarbertid, stikkelsbærtid, jordbærtid, æbletid, eller om det er vinter og tid til tørrede frugter, chokolade, appelsiner, citroner og krydderier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2012

af

af

Lone Krøgh

d. 20. dec. 2012

Dejlig, dejlig kagebog af Camilla Plum. Den er i topklasse og vil blive et hit på alle biblioteker, dels fordi den er så lækker og inspirerende, dels på grund af forfatternavnet.

Meget dejlig og anvendelig kagebog, hvor Camilla Plum giver en række af sine fantastiske kageopskrifter til bedste. Hendes engagement og bramfri tilgang til at lave mad brænder igennem på såvel fjernsyn som i hendes forfatterskab, og i Helt i kage fortæller hun i et mundret sprog om vigtigheden af ordentlige råvarer, årstidsbestemte råvarer, og at den gode smag for hende til enhver tid kommer før perfekt udseende kager. Opskrifterne formidles også uden dikkedarer, så de fleste hjemmebagere kan være med, og med udgangspunkt i ret få grundopskrifter gives der mange opskrifter på de dejligste kager, ofte med frugt. Inspirerende velillustreret. Register.

Skulle jeg udvælge de to bedste og mest inspirerende bagebøger fra 2012, ville denne af Camilla Plum og Claus Meyers Bagebog uden sammenligning være mine to absolutte favoritter.

Meget dejlig og inspirerende bagebog, hvor Camilla Plum med vanlig begejstring smitter sin læser, så man får lyst til at bage og ikke mindst smage den ene kage efter den anden. Selvfølgelig skal jeg og alle andre kageglade læsere da afprøve, om kagen over alle kager virkelig er så god, som hun lover, og selvfølgelig skal vi da også afprøve den af Camilla Plums opskrifter, som hun selv skriver, er blevet kopieret igen og igen.