Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Helt perfekt!


Beskrivelse


Klara vil gerne leve op til alles forventninger, både lærernes, hendes forældres og venindernes. Det er rigtig hårdt, og hvordan klarer hun mon det?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2017

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 9. aug. 2017

Klara knokler i skolen for at gøre alt perfekt, men hun vil også gerne lege og have det sjovt. Læs bogen og find ud af, hvordan det går med Klara. Kan læses, hvis man er 9-11 år.

Klara gør sit bedste for at være så god som mulig i skolen. Samtidig skal hun træne til et løb, som klassen skal deltage i. Hun synes det er meget hårdt at leve op til alles forventninger, og hun savner at lege i klubben. Bogen er delt ind i kapitler og har sort-hvid illustrationer på mange af opslagene. Den har hårdt omslag med farveillustration på forsiden. Bogen er nr. 16 i serien "K for Klara".

Super god og meget realistisk historie om Klara og hendes veninder. Klara kæmper for at være den gode skoleelev, den gode datter, den gode veninde. En problematik mange børn kan genkende, og spejle sig i. Dialogerne i teksten rigtig gode. Man fornemmer, at forfatteren har meget fin fornemmelse for og indsigt i den verden, hun beskriver.

En anden bog i en serie om piger og veninder er fx Anemone - vild med dans. Serien er til samme aldersgruppe som "K for Klara".