Bøger / faglitteratur / kogebøger

Helt uden gluten : brød, boller og kager, der smager


Beskrivelse


Opskrifter på glutenfrit bagværk - brød, boller og kager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 2. jan. 2019

Ønsker du glutenfri brød og kager, er der gode råd og masser af lækre, anvendelige opskrifter i denne bog. Nogle er også veganske.

De 2 autodidakte bageglade kvinder driver butik sammen og deler deres opskrifter på blog og hjemmeside. I bogen er der et stort udvalg af glutenfrit bagværk - brød, boller og kager. Selv den kædebrevsagtige surdejskage "Herman", som dukker op med årtiers mellemrum, er der opskrift på. Bogen indledes med præsentation af forfatterne og deres samarbejde, derefter et afsnit med gode råd og leksikale oplysninger om råvarer. Veganske opskrifter er mærket med "V". Opskrifterne er illustreret med store fotos af lækkerierne og kan slås op i bogens register.

Indbydende bagebog med mange fristende opskrifter uden mange specialingredienser. Alt er skrevet i et ligefremt og uhøjtideligt sprog, og opskrifterne ledsages af tips til variationer.

Bag glutenfritMeyers glutenfri bageskoleJulebageglæde ligger ikke langt fra denne bog, mens mange andre bøger om glutenfri bagning også har den sukkerfri og evt. laktosefri basis. Vil man sætte sig grundigere ind i den særlige glutenfri bageteknik, kan man fx bruge Meyers glutenfri bageskole. Det Glutenfri Bageatelier har også lavet bogen JulebageglædeBag glutenfrit ligger ikke langt fra denne bog, mens mange andre bøger om glutenfri bagning også har den sukkerfri og evt. laktosefri basis. Vil man sætte sig grundigere ind i den særlige glutenfri bageteknik, kan man fx bruge . Det Glutenfri Bageatelier har også lavet bogen JulebageglædeBag glutenfrit ligger ikke langt fra denne bog, mens mange andre bøger om glutenfri bagning også har den sukkerfri og evt. laktosefri basis. Vil man sætte sig grundigere ind i den særlige glutenfri bageteknik, kan man fx bruge Meyers glutenfri bageskole. Det Glutenfri Bageatelier har også lavet bogen .