Bøger / skønlitteratur / roman

Hemmelighedernes atelier


Beskrivelse


Gabriella, som er gået i stå som operasanger, flytter ind hos sin farmor i hytten i Cornwall. Begge har hemmeligheder, som afsløres, da en fremmed mand dukker op.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 6. aug. 2015

Jaunty plages af gamle minder. Gabe, hendes barnebarn, har også sine bekymringer, og så dukker der en fremmed mand op. Romantisk ferielæsning til kvinder.

Noget er gået galt i Gabriellas karriere som operasanger, og da hendes farmor Jaunty er gammel og svagelig beslutter Gabe at sælge sin lejlighed og flytte ind hos hende i hendes hytte i Cornwall. Jaunty, som tidligere var en talentfuld maler, har også sine hemmeligheder, og plages af begivenheder i fortiden, som hun begynder at skrive om til Gabe inden det er for sent. Alt går fint indtil den fremmede Finn dukker op i en storm, og beder om husly. Med sig har han et billede af en sejlbåd, som førte ham til denne egn. Han minder Jaunty om Alex, som døde i 1943. Amerikanskfødte Fenwick har skrevet 4 romaner, som alle foregår i Cornwall, men denne er hendes første på dansk.

Forsiden signalerer romantisk ferielæsning for kvinder, og det er lige hvad den er. Med sin blanding af lige dele charmerende, solbetrøet og glitrende Cornwall, romantik, intriger og gamle hemmeligheder der afsløres, er den et godt valg til ferielæsning på stranden eller i den mørke vinter.

Læsere af fx Rosamunde Pilcher og Marcia Willet vil også synes om denne roman.