Bøger / skønlitteratur / roman

Hemmeligt begravet


Beskrivelse


Rester af et skelet bliver fundet, og Thomas Andreasson tilkaldes. Sporene peger på to kvinder, men hvem af dem er det? Nogen på Telegrafholmen kender sandheden - skal der ofres flere liv, før den afsløres?

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2020

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 17. mar. 2020

Rester af et skelet bliver fundet og Thomas Andreasson bliver tilkaldt. Nora indleder en efterforskning uden om politiet. For dem der holder af svenske krimier.

Bogen følger to forskellige kvinders forsvinden, da rester af et skelet bliver fundet på Telegrafholmen. Kvinderne forsvandt 10 år tidligere og sporene kan pege på dem begge, men hvem ligger egentlig begravet her på øen? Thomas Andreasson tilkaldes og imens går Nora Linde sygemeldt efter en tragisk straffesag. Da hun hører om de fundne skeletdele, øjner hun straks en mulighed for at få renset sin samvittighed. Hun indleder en risikabel efterforskning ved siden af politiets og venskabet med Thomas bliver sat på prøve. Og alt imens er der nogen på øen, der kender sandheden. Hvor mange flere skal dø, før den afsløres? 10. bind om anklager Nora Linde og vicekriminalkommissær Thomas Andreasson.

En spændende krimi, der holder en klæbet til siderne. Velskrevet - også persongalleriet er beskrevet rigtig godt.

Kan sammenlignes med andre store svenske kvindelige krimi forfattere, eksempelvis Camilla Läckberg.


litteratursiden.dk

d. 31. mar. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 31. mar. 2020

Endnu en spændende krimi med makkerparret fra Sandham, denne gang med en noget mere uhyggelig historie. 10. bind i Sandhamn serien byder på et kært gensyn med Thomas Andreasson og hans veninde Nora Li...


Jyllands-posten

d. 10. maj 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. maj 2020