Bøger / skønlitteratur til børn

Her er vi!


Beskrivelse


Billedbog med flapper. Julie, Oskar, Emma, Lilli og Milan er altid venner, og leger sammen hele dagen, når de er i børnehave. Eller er de? Nogen gange går det ikke så let, og så syntes de, at en af de andre er rigtig dum.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2020

af

af

Helle Laursen

d. 13. maj 2020

På børnehavens Bamsestue leger Julie, Oskar, Emma, Lilli og Milan på kryds og tværs og er altid venner. Eller er de? Nogle gange synes de også, at en af de andre er rigtig dumme. Men der er noget, de altid er enige om. For 3-4 år.

Gennem bogen kommer vi tæt på de fem børn og deres pædagog, Rikke. Børnene fortæller om hvad de kan lide og ikke lide ved hinanden. Julie vil for eksempel altid bestemme, men hun er rigtig god til at blæse sæbebobler. Emma piller næse, men hun maler også de flotteste billeder. En ting kan børnene dog blive enige om. Rikke er dum, for hun skælder ud. De kan også blive enige om, at hun er rigtig sød, for hun bager kager, synger og leger med børnene. Trykt på kraftigt, blankt karton i et aflangt format på 20x30 cm.

Solid og lækker papbog, som kendes fra pegebogsformatet med flapper og sider af forskellig størrelse. Søde, detaljerede illustrationer i farve, der tager os helt med ind på Bamsestuen. Til hyggelig højtlæsning hjemme eller i børnehaven. Historien kan give anledning til gode snakke om, at vi alle er forskellige, og at man skal huske at se ting fra forskellige vinkler.

Der er et utal af billedbøger om hverdagen og venskab i børnehaven. To andre bud er Jeg går i børnehaveB for bedste ven og B for bedste venDer er et utal af billedbøger om hverdagen og venskab i børnehaven. To andre bud er Jeg går i børnehave og .Informationer og udgaver