Bøger / skønlitteratur / roman

Her var en mand


Beskrivelse


Familiemedlemmerne i Clifton/Barrington-familierne står overfor nye kapitler i deres liv, både privat og arbejdsmæssigt. Harry er i gang med at skrive sin drømmeroman, Emma bliver headhuntet til en uventet post og Sebastian må, meget mod sin vilje, samarbejde med lady Virginia for at redde en handel hjem til banken.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2019

af

af

Christine Christensen

d. 24. juli 2019

I 7. bind i "Clifton-krøniken" er vi både nået til slutningen af Den kolde krig og slutningen på den store fortælling om de to familier Clifton og Barrington. For alle, der holder af underholdningslitteratur med masser af intriger, spænding, kærlighed og forviklinger.

I sidste og afsluttende bind af den store "Clifton-krønike", står familiemedlemmerne i Clifton/Barrington-familierne overfor nye kapitler i deres liv, både privat og arbejdsmæssigt. Harry er i gang med at skrive sin drømmeroman, Emma afslutter sine ti år som bestyrelsesformand på hospitalet, men bliver straks headhuntet til en uventet post og Sebastian må meget mod sin vilje samarbejde med lady Virginia for at redde en betydelig handel hjem til banken. I det hele taget blæser nye vinde i England og små og store beslutninger sætter deres præg på familiernes liv for evigt.

Det farverige persongalleri og de mange dramatiske scener og intriger gør Clifton-krøniken til gedigen underholdning, der har tryllebundet de mange fans side efter side. Der er ingen tvivl om at forfatteren kan sit håndværk, og selvom dette bind har mindre action end de første, fordi så mange tråde skal samles, vil læserne også sluge dette afsluttende bind.

Oplagt at sammenligne med de to andre serier om Europa i det 20. Århundrede, nemlig Ken Folletts "Century trilogien" og Jan Guillous "Det store århundrede".


litteratursiden.dk

d. 19. aug. 2019

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 19. aug. 2019

Jeffrey Archer sætter et flot punktum i sin stærkt underholdende og dramatiske saga om familierne Barrington og Clifton. Efter en kort prolog, hvor vi lige bliver opdateret på cliffhangerne fra foregå...