Bøger / faglitteratur / kogebøger

Herlig & ærlig mad


Beskrivelse


156 opskrifter der inspirerer til at spise sundt, lækkert og varieret både morgen, middag og aften.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 29. apr. 2016

Her er en indbydende og omfangsrig kogebog med herlig og ærlig mad til alle, der nyder god mad, og som samtidig ikke har noget imod at prøve noget nyt.

"Herlig & ærlig mad" præsenterer os for alle dagens måltider, samt et vegetarkapitel. Der er noget for de fleste, og sværhedsgraden er både for begyndere og øvede. Ingredienserne fås i velassorterede supermarkeder. Flere af opskrifterne kræver dog en foodprocessor eller lignende køkkenudstyr. Opskrifterne er bygget op med en indledning til hver opskrift, en ingrediensliste samt en arbejdsbeskrivelse, og der er farvebilleder af de færdige retter. Bagest i bogen er der et alfabetisk register. Bogen er på små 400 sider, så der er mange opskrifter at gå i gang med. Forfatteren er en ung livsstilsblogger - Emma Martiny -, der til daglig læser på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Det er en super inspirerende og velskrevet kogebog, der sagtens kan gå hen og blive en af grundkogebøgerne i ens eget køkken. En bog man virkelig får lyst til at kaste sig over. En kvalitetsbog både inderst og yderst.

Det her er forfatterens anden kogebog. Hendes første bog Skønne salater & vidunderligt tilbehørSuveræne salater og brillante buffeter blev en kæmpe succes, og der er grund til at tro, at denne vil få samme modtagelse. Stilen minder om kogebøgerne med suveræne salater og brillante buffeter - eksempelvis Suveræne salater og brillante buffeter, der senere er kommet i nyere udgaverDet her er forfatterens anden kogebog. Hendes første bog Skønne salater & vidunderligt tilbehør blev en kæmpe succes, og der er grund til at tro, at denne vil få samme modtagelse. Stilen minder om kogebøgerne med suveræne salater og brillante buffeter - eksempelvis , der senere er kommet i nyere udgaver.