Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Herlige hæklede dyr


Beskrivelse


Hækleopskrifter på alt fra søpapegøjer til små hunde i et design der passer til små børn, samt vejledning i hækleteknikker og materialevalg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2017

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 28. juni 2017

Opskrifter på hæklede tøjdyr, som enhver hækleglad småbørnsmor eller mormor vil nyde. Forfatteren Maja Hansen har en serie af lignende bøger bag sig, hun vil derfor være kendt af mange hæklere.

Bogen indeholder alt fra søpapegøjer til små hunde i et design der passer til små børn. Foruden teksten og supplerende illustrationer er det færdige produktet afbildet på hver opskrift. Gængse forkortelser og metoder er anvendt. Der er også en kort forklaring på montering af dyrene, samt kort om hækleteknikker.

Hækling er in og flere og flere kaster sig over denne hobby. Derfor vil denne bog med opskrifter på tøjdyr være kræs for ivrige hæklere. Nuttede krammedyr er set før i andre udgivelser, men der er åbenbart altid mulighed for at skabe nye. Forfatteren har tilstræbt at designe en smule mere enkle og lettere opskrifter, end hendes øvrige udgivelser.

Forfatteren har også udgivet fx Nye hæklede dyrFlere hæklede dyrEdwards menageri og Flere hæklede dyr. Kan desuden også sammenlignes med Edwards menageriForfatteren har også udgivet fx Nye hæklede dyr og . Kan desuden også sammenlignes med Edwards menageriForfatteren har også udgivet fx Nye hæklede dyr og Flere hæklede dyr. Kan desuden også sammenlignes med .