Bøger / faglitteratur til børn

Hermione Granger : filmguide


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 1. dec. 2016

3 billedguidebøger til centrale personer i Harry Potter-universet: Harry Potter himself, Hermione Granger og Ron Weasley. En i hver bog. Kort tekst og mange billeder fra filmene. Bøgerne er for 9-12-årige og kan også bruges til præsentation af de vigtigste personer for børn fra 6 år.

De 3 bøger har ens opbygning: Først en indledning om tiden inden de 3 startede på Hogwarths. Herefter et kapitel om livet på Hogwarts og et om deres familier, venner og fjender. 1-2 kapitler om vigtige hændelser og ting, der kendetegner hver enkelt, og til sidst et kapitel om kampen mod lord Voldemort og de mørke kræfter. Der er 1-2 billeder pr. side, korte forklarende billedtekster og citater med henvisning til filmen det stammer fra. Vekslende typografi og skriftstørrelse.

Bøgerne giver en hurtig karakteristik af personen og det de er. Især til fans af Harry Potter-filmene. Billederne er flotte og mange af de vigtige rekvisitter fra filmene er med på billederne.

I Håndbog for pigenørderDan, Rupert og EmmaVed du alt om Harry Potter?Fantastiske skabninger og hvor de findes fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om emnet siden Dan, Rupert og Emma og Svend Novrups quizbog Ved du alt om Harry Potter?, som kun omfatter de 3 første bøger og 2 film. Bøgerne udkommer samtidig med Fantastiske skabninger og hvor de findes om personerne i en film, inspireret af J.K: Rowings bog af samme navnI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om emnet siden og Svend Novrups quizbog Ved du alt om Harry Potter?, som kun omfatter de 3 første bøger og 2 film. Bøgerne udkommer samtidig med Fantastiske skabninger og hvor de findes om personerne i en film, inspireret af J.K: Rowings bog af samme navnI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om emnet siden Dan, Rupert og Emma og Svend Novrups quizbog , som kun omfatter de 3 første bøger og 2 film. Bøgerne udkommer samtidig med Fantastiske skabninger og hvor de findes om personerne i en film, inspireret af J.K: Rowings bog af samme navnI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om emnet siden Dan, Rupert og Emma og Svend Novrups quizbog Ved du alt om Harry Potter?, som kun omfatter de 3 første bøger og 2 film. Bøgerne udkommer samtidig med om personerne i en film, inspireret af J.K: Rowings bog af samme navn.