Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Heste på arbejde


Beskrivelse


Om hesten som menneskets hjælper - både før i tiden og i dag. Som den vigtigste "maskine" i gamle dage før traktoren, toget og lastbilen blev opfundet og hvordan hesten stadig bruges mange steder, for eksempel til arbejdet i skovene, hvor bilerne kører fast og på Island, hvor der mange steder ikke er nogen veje.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 19. okt. 2017

Er du er mellem 6 og 9 år og nysgerrig efter at vide mere om heste. Hvordan man brugte hesten i gamle dage og hvordan man stadig bruger hestene til forskelligt arbejde? Så er det her en bog for dig.

Bogen her hører til serien "Fakta. Midi". I korte afsnit med mange fotografier fortælles om hesten som menneskets hjælper - både før i tiden og i dag. Man hører om hesten som den vigtigste "maskine" i gamle dage før traktoren, toget og lastbilen blev opfundet og man hører om hvordan hesten stadig bruges mange steder, for eksempel til arbejdet i skovene, hvor bilerne kører fast, på Island, hvor der mange steder ikke er nogen veje og foran fodboldstadion, når vrede fans skal skilles ad.

En rigtig fin og oplysende fagbog om et emne, som der altid er behov for. Det særlige fokus på hesten som menneskets hjælper eller som arbejdsdyr er spændende, fordi det får læseren til at se hesten som meget mere end et hyggeligt husdyr, som man kan ride på. Rigtigt gode fotos.

Der findes mange gode, lette fagbøger om heste for eksempel: Cecilie Boghs: HesteHestenHeste eller Emma Alnors: n. Og hvis du har mod på én, som er lidt sværere, så er Gerd Østergaards: også godDer findes mange gode, lette fagbøger om heste for eksempel: Cecilie Boghs: Heste eller Emma Alnors: . Og hvis du har mod på én, som er lidt sværere, så er Gerd Østergaards: Heste også godDer findes mange gode, lette fagbøger om heste for eksempel: Cecilie Boghs: eller Emma Alnors: n. Og hvis du har mod på én, som er lidt sværere, så er Gerd Østergaards: også god.