Bøger / faglitteratur til børn

Heste


Beskrivelse


I denne bog kan du læse mere om heste og det at ride. Du kan lære, hvordan du renser hove og sdaler op og meget andet. Du kan også læse om folk, der lever af at arbejde med heste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2017

af

af

Inge Lykke

d. 28. apr. 2017

Kan du godt lide heste, og kunne du tænke dig at gå til ridning? I denne bog kan du læse en masse om heste. Vidste du, at der er folk, som lever af at arbejde med heste? Til børn fra 8-10 år.

I bogen lærer du en del fagudtryk om heste, og du lærer, hvilket udstyr du skal bruge, hvis du vil gå til ridning. Det fortælles også, hvordan man strigler og renser hove. Hvis man går til ridning, kan man tage forskellige mærker, som gør dig til en dygtigere hestekender. Det er også vigtigt, at du ved noget om hestens kropssprog, og hvad den skal have at spise og drikke. Hvis man er meget dygtig, kan man leve af at være med i forskellige ridekonkurrencer. Teksten står i korte afsnit. Illustrationerne er store farvefotos. Udgives i serien "Fagklub. Blå" fra Alinea.

Meget indbydende og let læst fagbog. En god bog at læse for dem, som tænker på at starte til ridning. Alt er forklaret så nybegyndere kan være med.

Andre fagbøger om heste er fx: Min første ridebogHesteHeste fra 2016, Heste fra 2014 eller Heste fra 2012Andre fagbøger om heste er fx: Min første ridebog fra 2016, fra 2014 eller fra 2012Andre fagbøger om heste er fx: Min første ridebog fra 2016, fra 2014 eller fra 2012.