Bøger / faglitteratur til børn

Heste


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. nov. 2014

Letlæsningsbog om heste til hesteinteresserede børn mellem 7 og 10 år, der lige har lært at læse eller er ved at lære det.

Denne bog er en del af serien "Jeg læser", som også indeholder mange andre letlæste bøger om dyr, superstjerner og sportsklubber. Bogen er på lix 14 og indeholder 14 kapitler, som fortæller kort om heste og ridning. Hvert kapitel består af en kort tekst, billeder af heste og faktabokse med ordforklaringer og fakta om heste. Et kapitel indeholder desuden QR-koder, som giver mulighed for at se hestes forskellige gangarter. Bogen afsluttes med en info-side med forslag til andre lette bøger om heste, forslag til hjemmesider og et stikordsregister til bogen.

Det er en god, letlæst fagbog, som hesteglade børn vil være glade for at læse. Bogen giver god viden om heste og fortæller mange både interessante og sjove fakta, som også erfarne ryttere kan lære nyt af.

Der findes ikke så mange nye letlæselige bøger om heste, men HesteHeste og ponyer og og ponyer er to gode bøger om heste for børn, der lige har lært at læseDer findes ikke så mange nye letlæselige bøger om heste, men Heste og er to gode bøger om heste for børn, der lige har lært at læse.