Bøger / faglitteratur til børn

Heste


Beskrivelse


I gamle dage hjalp heste i marken og var et arbejdsdyr. De trak tunge ting for bonden. I dag rider vi på heste. For 6-8-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2020

af

af

Stine Bille

d. 14. sep. 2020

I gamle dage hjalp heste i marken og var et arbejdsdyr. De trak tunge ting for bonden. I dag rider vi på heste. For 6-8-årige.

Tre nye titler i serien "Fakta 1" som er fagbøger til helt nye læsere. "Heste", "Katte" og "Biler" starter alle med en indholdsfortegnelse. Herefter kommer der dobbeltopslag med hvert et selvstændigt emne om heste, katte eller biler. Teksten er sat med høj kontrast til baggrunden, store typer og skrevet i korte hovedsætninger. På flere af opslagene er der faktabokse med små faktaoplysninger. Til slut i bøgerne findes et stikordsregister og forslag til andre bøger om heste, katte og biler. Bøgerne udkommer i hardback, og siderne er i kraftigt papir. Bøgerne har henholdsvis let-tal 9 og 10. Der findes elevopgaver på forlagets hjemmeside.

Det er gode fagbøger til de yngste elever i grundskolen - ligesom de andre i serien. Indholdet er oplysende og spændende. Teksten er veltilrettelagt og formuleret i korte sætninger. Billederne er knivskarpe og understøtter det faglige indhold i bøgerne.

Man kan ligeledes læse om heste i HesteKatteBiler. En anden god bog om katte kunne være Katte. I bogen Biler kan man også lære om bilerMan kan ligeledes læse om heste i Heste. En anden god bog om katte kunne være . I bogen Biler kan man også lære om bilerMan kan ligeledes læse om heste i Heste. En anden god bog om katte kunne være Katte. I bogen kan man også lære om biler.