Bøger / faglitteratur til børn

Heste


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2019

af

af

Karsten Boll

d. 6. maj 2019

Engang levede alle heste frit i vores natur. Men for 5000 år siden blev mange heste gjort tamme. Nu kunne folke ride på dem. Man kunne ride langt, og der var fart på. De smukke dyr gjorde livet meget lettere. For 7-8 år.

I serien "Faktisk!" er emnet heste i både vild og tam udgave. Der beskrives brugen af heste i landbrug og sport. Alle svære ord er mærket med gult og forklaret i margin. Hvert opslag har tekst på den ene side og billede på den anden. Tekstens sværhedsgrad er lix 12. Forrest er der indholdsfortegnelse, og bagest er der faktaafsnit, henvisninger til andre bøger og stikordsregister. Der kommer opgaver til bogen på www.fagbog.gyldendal.dk, som kræver abonnement.

Det er en fin og overskuelig fagbog for 7-8-årige med velvalgte fotos til teksten.

Heste på arbejdeVilde hesteHestHeste, Vilde heste og Hest samt Heste er andre titler, hvor man kan læse om hesten. De to først nævnte er lidt sværere end den anmeldteHeste på arbejde, og Hest samt Heste er andre titler, hvor man kan læse om hesten. De to først nævnte er lidt sværere end den anmeldtee på arbejde, Vilde heste og samt e er andre titler, hvor man kan læse om hesten. De to først nævnte er lidt sværere end den anmeldte på arbejde, Vilde heste og Hest samt er andre titler, hvor man kan læse om hesten. De to først nævnte er lidt sværere end den anmeldte.