Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hex Hall. Bind 1 : Dæmonens hævn


Beskrivelse


16-årige Sophie, som er heks, sendes til en kostskole for hekse, alfer og formskiftere efter en uheldig episode med trylleformular. En række mystiske overfald på flere af eleverne trækker straks efter Sophies ankomst sorte skyer over kostskolen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2011

af

af

Zenia Johnsen

d. 18. maj 2011

En ny serie, som henvender sig til den efterhånden store gruppe af piger mellem 12-35 år, der værdsætter et godt paranormalt romantisk eventyr.

16-årige Sophie er heks, men lever blandt almindelige mennesker, dog med ret ringe succes. Da hun (igen) tiltrækker sig negativ opmærksomhed med en løbsk trylleformular, sendes hun til Hecate Hall, som er en streng kostskole for teenagere, der er formskiftere, alfer og hekse. Ikke overraskende er der en del ugler i mosen på sådan et sted, og kort efter Sophies ankomst står det klart, at mystiske og farlige kræfter lurer i hjørnerne på kostskolen. Romanen er handlingsmættet, underholdende og bestemt en god begyndelse på en serie, der med garanti fluks bliver lukket ind i læserhjerter, som banker for genren. Historien er fortalt i et charmerende og humoristisk sprog, som sammen med et godt sammenskruet plot giver en underholdende roman, der både kommer omkring venskab, mobning, mystik, uhygge, intriger og selvfølgelig kærlighed. Forsiden er tillokkende og viser også romanens magiske dynamik.

Frisk og veldrejet paranormal romance af samme kvalitet som fx Becca Fitzpatricks Forelsket i en engel. Der er efterhånden udkommet en del titler i genren. Denne titel placerer sig klart i den øvre ende af kvalitetsskalaen.

Perfekt romantisk og magisk lækkerbisken, som med hjerte og humør helt bestemt vil finde sammen med især pigelæsere fra 12 år.