Bøger / faglitteratur / opskrifter

High on juice : drik dine grøntsager


Beskrivelse


Forfatteren præsenterer opskrifterne til 25 juicer eller smoothies og forklarer hvordan de gavner og styrker den mentale og fysiske sundhed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2016

af

af

Jette Landberg

d. 12. sep. 2016

Grønsagsjuice er en kilde til sundhed og velbefindende, og her får vi 25 herlige opskrifter på vitaminbomber med nemme ingredienser. Danmarks juicemester nr.1, Mads Bo, giver masser af gode råd og oplysninger om juicens mange fordele i et sprog, der kan forstås af alle.

Først fortæller Mads Bo om sig selv og sit liv med juice. Der er store sundhedsmæssige gevinster ved grønsagsjuice, men fibrene forsvinder, så der skal suppleres med hele grønsager og mandler. Friskpresset juice er en stor kilde til antioxidanter, der virker mod de frie radikaler, på hudproblemer, Alzheimer, kræft osv. Her er råd om juice og børn, om at passe på tænderne, juice og træning, udstyr osv. samt svar på en række spørgsmål. De sidste 50 sider består af 25 enkle og vitaminspækkede opskrifter. Mads Bo er kendt for en lang række juicebøger og arbejder som coach og kostvejleder. Han er oprindelig uddannet automekaniker, men har beskæftiget sig med juice de sidste 13 år. Denne 2.udgave af bogen, der oprindelig udkom i 2008, er opdateret og omskrevet med nye opskrifter.

Fin, velfunderet og letforståelig bog om juice. Mads Bo kan kunsten at skrive, så en automekaniker også gider læse med.

Der udkommer rigtig meget om frugt og grønsagsjuice bl.a. Saft af Sarah Cadji, der indeholder 50 opskrifter. Mads Bos bog adskiller sig ved at tale direkte til sundhedsnovicen og bruge nemme ingredienser.