Bøger / skønlitteratur / roman

Historien om os


Beskrivelse


Forfatterspiren Emiline får sig en overraskelse, da hun vil læse årets bestseller. Bogen handler nemlig om hende og er skrevet af Jason, hendes livs kærlighed, som hun ikke har set i 12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2019

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 29. maj 2019

Emiline får sig en overraskelse, da hun vil læse årets bestseller og opdager, at bogen handler om hende og hendes fortid. For læsere af feel good kærlighedshistorier om den unge søde kærlighed.

Emiline har ikke set sit livs kærlighed i 12 år - siden deres verden blev vendt op og ned. I mellemtiden er hun blevet kærester med Trevor og prøver kræfter med forfattergerningen. En dag går hun i gang med at læse bestselleren, som alle snakker om, og opdager hurtigt at bogen handler om hende og er skrevet af Jason, hendes livs kærlighed. Emiline bliver konfronteret med sin fortid og med om hun vil opsøge Jason. Historien kører i to spor. Jasons bog om hans og Emilines liv, og nutiden hvor Emiline læser bogen.

En fin kærlighedshistorie, som kræver en kleenex eller to. Man bliver opslugt af fortællingen om unge Jason og Emiline, men også af historien om, hvorvidt de to får hinanden efter alle de år.

Vi er i samme genre som Jojo Moyes, hvor Mig før dig er den mest kendte. En nyere forfatter i genren er Colleen Hoover, som også har udtalt sig meget positivt om romanen.