Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Historier om prinsesser


Beskrivelse


Billedbog. To små eventyr bearbejdet efter Brødrene Grimm. "De hullede sko" om 12 prinsesser, der på mystisk vis slider deres dansesko op hver nat. "Frøkongen" handler om en prinsesse, der bliver nødt til at invitere en frø ind på slottet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 9. maj 2018

2 nye billedbøger med eventyr om prinsesser og enhjørninger. For børn mellem 4 og 7 år, som kan lokke deres vokse til at læse højt.

Historier om prinsesserHistorier om magiske heste indeholder 2 små eventyr af Brødrene Grimm. "De hullede sko" handler om 12 prinsesser, der på mystisk vis slider deres dansesko op hver nat. "Frøkongen" handler om en prinsesse, der bliver nødt til at invitere en frø ind på slottet efter den har hjulpet hende. Begge eventyr er meget forkortede og bearbejdede. Historier om magiske heste indeholder et enkelt eventyr om den lille enhjørning, Ivory, som aldrig må komme med de store på udflugt. En dag drager hun alligevel alene på eventyr og hjælper en skovalf i nød. Mon hun kan finde hjem igen?Historier om prinsesser indeholder 2 små eventyr af Brødrene Grimm. "De hullede sko" handler om 12 prinsesser, der på mystisk vis slider deres dansesko op hver nat. "Frøkongen" handler om en prinsesse, der bliver nødt til at invitere en frø ind på slottet efter den har hjulpet hende. Begge eventyr er meget forkortede og bearbejdede. indeholder et enkelt eventyr om den lille enhjørning, Ivory, som aldrig må komme med de store på udflugt. En dag drager hun alligevel alene på eventyr og hjælper en skovalf i nød. Mon hun kan finde hjem igen?.

Søde, lyserøde eventyr som er udgivet i samme forlagsserie. De har samme eventyrlige udtryk på trods af forskellige forfattere og illustratorer. Universet ligner Disney og ungerne vil elske det. Her er dog ikke tilføjet noget nyt og bøgerne vil kunne bruges som uforpligtende underholdning.

Jenny Woods' 5 minutters prinsessehistorierEnhjørningens magi og Emil Blichfeldts Enhjørningens magi vil også passe til målgruppenJenny Woods' 5 minutters prinsessehistorier og Emil Blichfeldts vil også passe til målgruppen.