Bøger / skønlitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Hitman. Bind 2


Beskrivelse


Silje lever et liv på flugt sammen med sin far. Han var lejemorder, men er af en eller anden grund stoppet. Nu er hun begyndt i en ny klasse, men det er svært, når man bærer på så stor en hemmelighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 16. feb. 2018

Andreas bliver noget overrasket, da han åbner sin konfirmationsgave og ser en sort Sako TRG-22 snigskytteriffel i "Hitman1". Silje, som bærer på en stor hemmelighed, begynder i Andreas' klasse i "Hitman2", men hvem tør hun stole på? Fra 12 år.

Efter Andreas har fået en snigskytteriffel i konfimationsgave i "Hitman1", får hans liv en helt anden drejning, end han havde troet. Nu skal han leve med en kæmpe hemmelighed og en usædvanlig mission. Ingen må under nogen omstændigheder vide noget, ikke engang hans allernærmeste venner. I "Hitman2" følger vi Silje, som også bærer på en hemmelighed. Hendes far er lejemorder, og derfor er hun og hendes far altid på flugt. I begge bøger bliver der i nogen grad vendt op og ned på, hvad der er rigtigt og forkert. Her er moralske dilemmaer. Fortællingerne i de to bøger foregår på samme tid, men med forskellig synsvinkel. Titlerne udkommer i Alineas serie Læseklub. Sort".

To fundamentalt spændende titler, som hænger sammen og forklarer hinanden. Sproget flyder, og der er fart på handlingen. Med en lix på 20 og 23 er det også bøger for de unge, der måske synes, det er lidt svært eller kedeligt at læse og gerne vil have masser af handling.

Læs også Sporløs. [Bind] 1 om at leve på flugt. Jagten - undercover er også meget spændendeSporløs. Bind 1 : Dæknavn - MathiasJagten - undercoverLæs også Sporløs. [Bind] 1 om at leve på flugt. er også meget spændende.