Bøger / skønlitteratur til børn

Hjælp, vi skal passes!


Beskrivelse


Billedbog. Mor og far skal i biografen, og Olli og plysdyret Børste skal passes af en fremmed. Det giver en del bekymring, men heldigvis kommer Ella, der godt vil bygge hule og fortælle historier, og de får en hyggelig aften sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2015

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 9. dec. 2015

Mor og far skal i biografen, og det betyder, at Olli og plysdyret Børste skal passes af en fremmed! Er det mon en heks eller en mand med rengøringsvanvid, der kommer? Fra 3 år.

Drengen Olli og hans plysdyr Børste skal passes af en fremmed for første gang. De ved ikke, hvad en babysitter er for én, og de forestiller sig alverdens personager: En fin dame, der får dem til at lugte af parfume (som en pige!), en gammel dame, der tvinger dem til at spise grøntsager og flere andre skrækkelige scenarier. Det viser sig heldigvis, at Ella der skal passe dem er en stor pige, der godt vil bygge hule og fortælle historier, og de får en hyggelig aften sammen.

Illustrationerne er helsides billeder med farveglade blyantstegninger, der gør det overskueligt for mindre børn. Teksten er dog for lang til, at de alleryngste kan være med. Det er en sød og uproblematisk historie om en letgenkendelig situation, som børn vil kunne spejle sig i.

En anden bog om at blive passet er Betty vil også medLille Krokodille vil ikke! af Alberte Winding. Til de yngste er Lille Krokodille vil ikke! af Birde Poulsen et godt budEn anden bog om at blive passet er Betty vil også med af Alberte Winding. Til de yngste er af Birde Poulsen et godt bud.Informationer og udgaver