Bøger / faglitteratur / erindringer

Hjælp : en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit


Beskrivelse


Forfatteren kommer både ind på den amerikanske påvirkning af sundhedssystemerne i Danmark og Europa, den personlige sygdomshistorie og jagt på sundhed, den videnskabelige side af afgiftning og hvad der sker i kroppen samt helt praktiske anvisninger til afgiftning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2018

af

af

Frederik Nielsen

d. 2. mar. 2018

Bogen handler om forfatterens søgen efter helbredelse for symptomer som sundhedsvæsnet ikke kan forklare. For interesserede i alternativ behandling og det danske sundhedsvæsens udvikling.

Nogle år efter en svær fødsel fik forfatteren smerter forskellige steder i kroppen og led bl.a. af hævede og smertende fødder uden at lægerne kunne finde en forklaring. Sideløbende forsøgte hun sig med alternative behandlingsformer uden held. En mistanke om kronisk tungmetalforgiftning blev ikke anerkendt af læger og specialister, men flere år senere får hun afgiftet kroppen for tungmetaller og smerterne forsvinder. Bogen kommer både ind på den amerikanske påvirkning af sundhedssystemerne i Danmark og Europa, forfatterens personlige historie og jagt på sundhed, den videnskabelige side af afgiftning og hvad der sker i kroppen samt praktiske anvisninger til afgiftning af kroppen. Forfatteren er uddannet musiker og arbejder til dagligt bl.a. med lydterapi og har sammen med sin mand grundlagt Gilalai, Institut for energi og bevidsthed. Hun har tidligere udgivet flere bøger.

Bogen har en god fordeling af teoretisk viden og praktiske metoder til at finde sundhed udenom det etablerede sundhedsvæsen.

Kritikken af det etablerede sundhedsvæsen findes også i Dødelig medicin og organiseret kriminalitetSund nuElsk din lever og lev længere og fokus på sundhed og afgiftningskure findes i bøger som Sund nu og Elsk din lever og lev længereKritikken af det etablerede sundhedsvæsen findes også i Dødelig medicin og organiseret kriminalitet og fokus på sundhed og afgiftningskure findes i bøger som og Elsk din lever og lev længereKritikken af det etablerede sundhedsvæsen findes også i Dødelig medicin og organiseret kriminalitet og fokus på sundhed og afgiftningskure findes i bøger som Sund nu og .Informationer og udgaver