Bøger / faglitteratur / billedværker

Hjem efter mit hjerte


Beskrivelse


Gennemillustreret præsentation af 12 boliger og fritidshuse beliggende i København og Nordsjælland med korte beskrivelser af ejerne samt husenes historie og indretning.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2010

af

af

Lene Kristiansen

d. 26. apr. 2010

Coffeetablebook med 12 eksklusive boliger, som både vil dække et behov for smukke billeder, inspirere og for nogle også tilfredsstille en vis nysgerrighed.

Anne Fabricius-Bjerre har i mange år handlet med møbler og antikviteter i København, ligesom hun også har indrettet mange boliger. Her viser hun 12 forskellige og meget eksklusive boliger, som hun selv har en aktie i - en af sine egne, to af hendes børns og en række af hendes kunders/venners. Hendes filosofi er, at smukke ting og gode oplevelser giver glade mennesker, men også at bolig og indretning skal afspejle husets beboeres personlighed og behov. Ens for alle boliger - helårs- som sommerboliger - er, at beliggenhed og miljø er i top. Enten det handler om et hus i strandkanten eller i et spændende miljø. Den der engang sagde, at beliggenhed er alt, huset intet (fordi dét kan laves om), har ikke ramt helt ved siden af. For hver af de 12 boliger en relativt kort beskrivelse af familien, husets historie og boligens indretning efterfuldt af Andreas Mikkel Hansens mange smukke billeder, inde- og udefra. Hver bolig fylder mellem 12 og 16 sider.

Som mange af de boligreportagebøger, der er kommet de sidste år, fx Charlotte Grøndahls.

Flot boligbilledbog, der både viser smukke hjem og sætter spot på forfatteren som boligindretter. På linje med andre boligreportager, men i layout og fotos på højt niveau. Nogle vil kunne realisere ideerne, de fleste nøjes nok med at kigge.


Berlingske tidende

d. 6. juni 2010

af

af

Gitte Nielsen

d. 6. juni 2010