Bøger / skønlitteratur / roman

Hjem


Beskrivelse


For ti år siden blev de to rigmandssønner Rhys og Patrick kidnappet. Pludselig er der nye spor i sagen. Patrick er blevet spottet i London, og det lykkes Myron og Win at befri ham. Men Patrick er ude af stand til at redegøre for, hvor han har været og hvad der er sket med Rhys.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 11. sep. 2017

To drenge forsvinder i ti år og kun den ene vender tilbage. Hvad er der sket? Hvor har han været? Hvor er den sidste dreng? For krimi-, thriller- og spændingselskere.

11. del i serien om Myron Bolitar, hvor kun 2 andre er oversat til dansk, handler om en gammel kidnapningssag. Ti år er gået siden de to rigmandssønner Rhys og Patrick blev kidnappet fra Rhys' hjem. Alle forsøg på at finde dem har været forgæves, men pludselig er der nye spor i sagen. Myrons bedste ven, Win, har spottet Patrick i London og på trods af livsfarlige omstændigheder lykkes det de to venner at befri ham. Men Patrick er stærkt traumatiseret og ude af stand til at redegøre for, hvor han har været de sidste 10 år - og endnu vigtigere; hvad der er sket med Rhys, som stadig er sporløst forsvundet.

Velskrevet og spændende pageturner med masser af action og sort humor. Win og Myron - helten og blikfanget, detektiven og rigmanden - er et godt makkerpar, der giver historien kulør. Derfor er det ærgerligt, at bøgerne ikke oversættes i rækkefølge. Der er alt for mange henvisninger og detaljer, der går hen over hovedet på én, fordi man mangler de foregående historier og selvom plottet holder og historien afsluttes sidder man alligevel tilbage med en følelse af at have misset en del af fortællingen.

Minder lidt om bøgerne om Cormoran Strike og hans assistent Robin Ellacott senest Ondskabens høst men med mere vold.


litteratursiden.dk

d. 15. jan. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 15. jan. 2018

Medrivende, spændende og dramatisk krimi med fart, forræderi og familietragedier. Harlan Coben har skrevet endnu en pageturner. To 6-årige drenge bliver kidnappet i den enes hjem i New Jersey, USA. På...


Berlingske tidende

d. 23. dec. 2017

af

af

Per Krogh Hansen

d. 23. dec. 2017