Bøger / skønlitteratur / roman

Hjemkomsten


Beskrivelse


Sonia og Maggie rejser til Granada for at danse salsa og fejre Maggies 35 års fødselsdag. På en lille café møder Sonia den gamle tjener Miguel, der fortæller hende om cafeens historie og om den stolte og lidenskabelige Ramirez-familie, der spillede en rolle i den spanske borgerkrig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 29. aug. 2014

Underholdende og gribende kærlighedshistorie, om at opdage skjulte sider af sig selv, om den spanske borgerkrig, tyrefægtning, kærlighed og ikke mindst flamencodans. Læsere af TrådenØen og Øen og alle der holder af historiske kærligheds- og slægtsromaner, vil ikke føle sig snydtUnderholdende og gribende kærlighedshistorie, om at opdage skjulte sider af sig selv, om den spanske borgerkrig, tyrefægtning, kærlighed og ikke mindst flamencodans. Læsere af Tråden og og alle der holder af historiske kærligheds- og slægtsromaner, vil ikke føle sig snydt.

Sonia og Maggie rejser til Granada for at fejre Maggies 35 års fødselsdag. De to veninder er meget forskellige, men én ting har de til fælles; glæden ved at danse. I Granada stifter de bekendtskab med den lidenskabelige flamenco og især Sonia gribes af dens mørke passion. På en lille café træffer hun også den gamle tjener Miguel, der fortæller hende om cafeens historie og om den stolte og lidenskabelige Ramirez-familie, der spillede en rolle i den spanske borgerkrig.

Forfatteren kan sit håndværk, og denne velfortalte og en smule kulørte roman om en spansk families dramatiske og tragiske skæbne under den spanske borgerkrig, vil blive læst og efterspurgt bredt. Sproget er flydende og de mange detaljerede beskrivelser af dans og tyrefægtning vidner om grundig research.

Minder meget om forfatterens egen TrådenDe savnede, hvor kærlighedshistorien udspiller sig under 2. verdenskrig. De savnede af Anna Hope har samme lidt melankolske tone og fine skildring af en epokeMinder meget om forfatterens egen Tråden, hvor kærlighedshistorien udspiller sig under 2. verdenskrig. af Anna Hope har samme lidt melankolske tone og fine skildring af en epoke.