Bøger / faglitteratur

Hjemmefra : sådan får du succes med dit nye liv!


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. jan. 2019

af

af

Christine Christensen

d. 23. jan. 2019

Drømmer du om at flytte hjemmefra, men føler dig overvældet af alt det praktiske du skal have styr på? Denne brugsbog giver svar på mange af de spørgsmål, der fylder, når man første gang skal have sit eget. Kan både læses af den unge og hjælpsomme forældre.

Det er dejligt at flytte hjemmefra. Pludselig er man uafhængig og kan selv træffe alle beslutninger, men med selvbestemmelsen følger også ansvaret for alle hverdagens små og store udfordringer og gøremål. Bogen indeholder svar på mange praktiske spørgsmål og indeholder tips til alt fra lejekontrakter, forsikringer og lånemuligheder til billige sports- og fritidsaktiviteter, opbygning af sociale netværk og sund livsstil. Bogen indeholder små citater fra andre udeboende unge og er gennemillustreret af Niels Roland.

Det giver tryghed og selvtillid at man kan klare sig selv og har mulighed for at finde løsninger på de problemer man møder når man første gang får sit eget. Bogen er lettilgængelig og beskriver overskueligt, hvordan man skal tage sig af alt det, der kan bekymre og udfordre.

Der findes flere bøger om at flytte hjemmefra fx Den store flytte hjemmefra bogFlyttehjemmefrakogebogenFlytte hjemmefra kogebogTomme rum. Flyttehjemmefrakogebogen og Flytte hjemmefra kogebog fokuserer på madlavning og indkøb, mens filmen Tomme rum handler om tanker og følelser hos en familie, hvis datter er på vej hjemmefraDer findes flere bøger om at flytte hjemmefra fx Den store flytte hjemmefra bog. og Flytte hjemmefra kogebog fokuserer på madlavning og indkøb, mens filmen Tomme rum handler om tanker og følelser hos en familie, hvis datter er på vej hjemmefraDer findes flere bøger om at flytte hjemmefra fx Den store flytte hjemmefra bog. Flyttehjemmefrakogebogen og fokuserer på madlavning og indkøb, mens filmen Tomme rum handler om tanker og følelser hos en familie, hvis datter er på vej hjemmefraDer findes flere bøger om at flytte hjemmefra fx Den store flytte hjemmefra bog. Flyttehjemmefrakogebogen og Flytte hjemmefra kogebog fokuserer på madlavning og indkøb, mens filmen handler om tanker og følelser hos en familie, hvis datter er på vej hjemmefra.