Bøger / skønlitteratur til børn / dark fantasy

Hjemsøgt


Beskrivelse


17-årige Emma kan se spøgelser. Da hendes forældre forsvinder, indskrives hun i en dyr privatskole af en ny værge, og fortiden, hemmeligheder, romantik og mystik sniger sig nu helt ind på hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj 2012

af

af

Zenia Johnsen

d. 21. maj 2012

1. del i ny paranormal romance-serie til pigelæsere fra 12 år. Forsiden er dragende og signalerer lidt foruroligende mystik.

17-årige Emmas nærmeste familie forsvinder pludselig. I stedet dukker den charmerende Bennett op, som hendes værge, og tager hende med til New England, hvor hun indskrives på en dyr privatskole. Emma var som helt lille indlagt på en psykiatrisk afdeling, fordi hun så mennesker, der ikke var der, og nu er det tilbage, og "synerne" er både virkelige og hyppige. Det viser sig, at Emma er en såkaldt "ghostkeeper", hun kan kommunikere med spøgelser. En mordgåde, en superskurk, intriger, en hemmelig bevægelse, spøgelser, romantik og venskab blandes effektivt sammen. Sproget er friskt, tonen humoristisk og præget af teenage-selvironi.

Hjemsøgt er 1. del i serien Haunting Emma, som vil blive taget godt imod af læsere, der er fans af fx Hex Hall, Forelsket i en engel og De udødelige.

1. del i ny serie i genren paranormal romance, som hurtigt vil finde sine læsere. Historien er effektivt sat sammen af flere dragende elementer og er fortalt i et frisk sprog.