Bøger / faglitteratur

Hjernen på overarbejde : derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund


Beskrivelse


Beskrivelse af hvordan mennesket og menneskehjernen ikke længere kan tilpasse sig udviklingen i det moderne samfund hurtigt nok. Introduktion til praktiske strategier og en ledelsespraksis baseret på compassion, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. dec. 2017

af

af

Morten Brynildsen

d. 7. dec. 2017

Vi mister os selv. Menneskehjernen kan ikke følge med den rivende udvikling, som det moderne samfund har skabt. Føler du dig presset af tidens tempo, kan du her finde hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen.

Mindwork specialiserer sig i coaching, psykologisk behandling, erhvervspsykologisk rådgivning, efteruddannelse, foredrag m.m. Vi får her to medarbejderes bud på, hvilke udfordringer, vi er oppe imod i en moderne kontekst, og hvordan vi kan slutte fred med vores hjerner og give dem de optimale arbejdsbetingelser med et bæredygtigt liv til følge. Nøgleordet er compassion, der handler om at være åben over for egen og andres lidelse samt at ønske at afhjælpe denne. Compassion-tanken tager afsæt i, hvordan menneskehjernen er opbygget og udviklet, så der er en del baggrund om hjernen og dens funktioner.

En ny tilgang til selvhjælp i spændingsfeltet coaching, kognitiv terapi og mindfulness. Der vil helt sikkert være nogle, der føler, at netop denne løsningsform passer til deres liv.

Sluk emhættenMedfølelse og mindfulnessSluk tager også udgangspunkt i, hvordan man kan optimere hjernens arbejdsmønstre. I Medfølelse og mindfulness får man hjælp til at slippe sin selvkontrol, bekymring og alt for høje krav til livet. Sluk har en mere teknologi-fokuseret tilgang til at tage kontrollen tilbage fra den samfundsdrevne autopilotSluk emhætten tager også udgangspunkt i, hvordan man kan optimere hjernens arbejdsmønstre. I får man hjælp til at slippe sin selvkontrol, bekymring og alt for høje krav til livet. Sluk har en mere teknologi-fokuseret tilgang til at tage kontrollen tilbage fra den samfundsdrevne autopilot emhætten tager også udgangspunkt i, hvordan man kan optimere hjernens arbejdsmønstre. I Medfølelse og mindfulness får man hjælp til at slippe sin selvkontrol, bekymring og alt for høje krav til livet. har en mere teknologi-fokuseret tilgang til at tage kontrollen tilbage fra den samfundsdrevne autopilot.