Bøger / skønlitteratur / roman

Hjerteflimmer


Beskrivelse


Farbod har åbnet sit eget lægehus i Rosengädda, men Tessan føler sig pludseligt til overs. Det går godt for den lille by, men jalousi og ulykkelig kærlighed rammer alle ind i mellem.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 26. juni 2018

Farbod har åbnet sit eget lægehus i Rosengädda og Tessan føler sig pludseligt til overs. 4. og afsluttende bind i den hyggelige serie, som startede med Næste stop Rosengädda!. Hyggelig, feel good læsning for især kvinder.

Det er lykkedes Farbod at skabe et succesfuldt lægehus i den lille by. Her kommer alle byens indbyggere forbi med stort og småt. Tessan keder sig i den vandskadede restaurant. Hun føler slet ikke, at Farbod har tid til hende. I stedet går hun i det skjulte på jagt efter sin ukendte far. Imens bobler byens indbyggere af virkelyst. Børnehaven må udvides og der er endelig flere, der bliver gift end begravet. Dét skal fejres med en stor byfest. Tessans skal selvfølgelig stå for maden, men både naboerne og Farbod mistænker hende for at have en affære på grund af hendes mange hemmelige udflugter for at se sin far. Både Bror og Lebbe er flyttet ind i den gamle stationsbygning pga. ulykkelig kærlighed. Pludselig er der alligevel ikke så meget at glædes over.

Skøn og morsom serie fyldt med genkendelige problemer. Man er heldigvis aldrig i tvivl om, at det hele nok skal gå alligevel, når det nu er Rosengädda og der er svensk idyl over hele linjen.

Jenny Colgan skaber samme hyggelige stemning i sine bøger og fx Rosie Hopkins' søde drømmeEn meget fjern kyst kan varmt anbefales. Hendes kortroman En meget fjern kyst handler også om en flygtning, der bliver læge i et lille skotsk samfundJenny Colgan skaber samme hyggelige stemning i sine bøger og fx Rosie Hopkins' søde drømme kan varmt anbefales. Hendes kortroman handler også om en flygtning, der bliver læge i et lille skotsk samfund.


litteratursiden.dk

d. 14. jan. 2019

af

af

Rikke Bødker

d. 14. jan. 2019

Tessan og co. er tilbage i fjerde og sidste bind af serien fra Rosengädda med happy ending og et blomstrende sammenhold i byen. Det går fremad i skønne Rosengädda, befolkningstallet stiger, og Farbod ...