Bøger / skønlitteratur / roman

Hjerteknuser


Beskrivelse


Krimi. Efter en fest vågner en ung mand i seng med en livløs kvinde. Kort efter knivdræbes én anden af deltagerne fra festen. Han er også af udenlandsk herkomst ligesom kvinden. Hvorfor skulle de to unge mennesker dø?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2018

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 8. maj 2018

Kort efter en fest i den rige del af byen Haugesund bliver to unge mennesker myrdet. Begge unge er af anden etnisk herkomst og byens højreekstremistiske gruppering mistænkes. Til læsere af nordiske krimier.

Hjerteknuser er anden, selvstændige spændingsroman om Viljar Ravn Gudmundsson og Lotte Skeisvoll. Da Viljars søn Alex bliver anklaget for mord kommer hans forhold til sønnen for alvor på prøve. For hvordan kan det passe, at der bliver fundet spor af stoffer i sønnens blod? Og er det virkelig ham der er taget billeder af i en forsamling af højreekstremmister? Viljar og hans veninde, politibetjenten Lotte Skeisvoll, er ikke helt kommet sig efter sagen med seriemorderen, der kaldte sig Maestro, da denne nye sag rammer byen.

Bogens hovedpersoner er journalist og politibetjent og det er et smart greb af forfatteren da der kan arbejdes fra begge sider af efterforskningen. Både den private del, hvor Viljar prøver at finde ud af hvad der sker med hans søn, og fra politisiden hvor man er med helt tæt på opklaringen. En krimi der desværre er lidt længe om at blive spændende.

SelvtægtFor Guds skyldDen syvende dag, For Guds skyld og Den syvende dag kredser alle om emnet højreekstremister. Thomas Engers krimier minder om Geir Tangens da de også har en journalist i hovedrollen og foregår i NorgeSelvtægt, og Den syvende dag kredser alle om emnet højreekstremister. Thomas Engers krimier minder om Geir Tangens da de også har en journalist i hovedrollen og foregår i NorgeSelvtægt, For Guds skyld og kredser alle om emnet højreekstremister. Thomas Engers krimier minder om Geir Tangens da de også har en journalist i hovedrollen og foregår i Norge.


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2018

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 28. juni 2018

Spændende og aktuel krimi, hvor en ung mand anklages for mordet på en jævnaldrende pige, mens norske højreekstremister spiller et uhyggeligt spil. Vi mødte makkerparret, journalisten Viljar Gudmundss...