Bøger / faglitteratur til børn / meditationer

Hjertelys : lær dit barn at skrue op for livet


Beskrivelse


Find det indre lys i hjertet og lær at skrue op for lyset. Vibrationer fra indre lys og kærlighed giver mod og balance. En meditationsøvelse for børn fra 5 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2020

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 9. dec. 2020

Find det indre lys i hjertet og lær at skrue op for lyset. Vibrationer fra indre lys og kærlighed giver mod og balance. En meditationsøvelse for børn fra 5 år.

Bogen indledes med forfatterens introduktion til bogens tilblivelse og grunde til at udføre meditationen. Herefter følger 5 gode råd til selve udførelsen. Meditationsøvelsen er en drømmerejse, hvor oplæseren guider barnet gennem et indre eventyr med tid til refleksion og øvelser, hvor barnet skal bruge sin fantasi. Bagest i bogen er der mulighed for at skrive egne noter samt henvisning til forfatterens hjemmeside og omtale af andre udgivelser. Forfatteren har udgivet flere bøger, fx Monstermanualen - til børn med mange bekymringer.

En fin meditationsøvelse med en enkel og klar tekst. Øvelsen kan bruges som hjælp til at falde i søvn, men også til at skabe en god pause midt på dagen. Børnemeditation er et aktuelt emne, som sammen med mindfulness-øvelser og børneyoga efterspørges meget.

Forfatterens andre udgivelser Børnemeditationerne i mit hjerteHjerternes dalYoga for børn og Hjerternes dal har flere højtlæsningshistorier med, som guider børn til meditation og afslapning. Yoga for børn har fokus på at hjælpe børn til at finde ro i en travl hverdagForfatterens andre udgivelser Børnemeditationerne i mit hjerte og har flere højtlæsningshistorier med, som guider børn til meditation og afslapning. Yoga for børn har fokus på at hjælpe børn til at finde ro i en travl hverdagForfatterens andre udgivelser Børnemeditationerne i mit hjerte og Hjerternes dal har flere højtlæsningshistorier med, som guider børn til meditation og afslapning. har fokus på at hjælpe børn til at finde ro i en travl hverdag.