Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hjertestarter


Beskrivelse


Betty skal vælge mellem at optræde med sin veninde eller den nye smukke dreng i skolens efterårsshow og får uventet hjælp fra sin afdøde mor.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2017

af

af

Lotte Klemens Thomhave

d. 20. juni 2017

Ny underholdende serie om fire piger, der engang var bedste veninder. "Chick lit" for 12-14-årige piger.

Serien "Ladybirds" handler om de fire piger Bea, Betty, Pearl og Kat, der engang var bedste veninder. Første bind handler om Bea, der er genert. Hendes bedste veninde Kat svigter hende, da de vil stille op i talentshowet "Starwars". Bea bliver overtalt af sin farmor til at deltage med en anden mystisk dansepartner. Det viser sig at være den lækre Ollie Matthew, som er kæreste med Pearl, der gør alt for at ødelægge deres forberedelser. Andet bind handler om Betty, der ikke har været forelsket før hun ser Toby, skolens nye smukke dreng. Toby vil have Betty med som sanger i sit band til efterårsshowet på skolen, men Betty må vælge, for hun har allerede lovet Kat, at de skal optræde sammen. Betty får uventet hjælp fra sin afdøde mor. De går i samme skole og bor i en lille by mellem London og Brighton. Hver bog bliver fortalt i jeg-person af én af pigerne.

Supersjove tøsebøger med et let og legende sprog, der får én til at grine højt undervejs. Serien tager teenageres problemer alvorligt på den sjove måde og udstiller mesterligt alle de pinlige scener. Bøgerne er letlæste og kan læses uafhængigt af hinanden.

Den samme mix af humor og alvor finder man i serien Drenge, lus & løse tænderEn halv Hannah. Sommerfugleserien til piger har ligeledes fokus på venskab og den første forelskelse fx med En halv HannahDen samme mix af humor og alvor finder man i serien Drenge, lus & løse tænder. Sommerfugleserien til piger har ligeledes fokus på venskab og den første forelskelse fx med .