Musik / rock

Hjertestarter


Beskrivelse


Indhold: Hjertestarter Klokken 25 Alt er hårdt Åh gud (jeg håber du holder øje med mig) Tak du Gå med dig De satans hæmninger Søndagsbange Alt er synd Fem rum.

Anmeldelser (6)


Gaffa [online]

d. 2. nov. 2012

af

af

Kristian Pedersen

d. 2. nov. 2012

"Hjertestarter er 10 numre, der alle er over fire minutter lange og flere nærmer sig seks, hvilket giver plads til mere musikalsk komplette numre, men dét på bekostning af sange, der ikke som tidligere sætter sig fast efter de første (endda mange) gennemlytninger ... En stabil og solid Nephew-plade med et højt bundniveau, men på alle fronter uden samme fængende kvalitet som tidligere".


Berlingske tidende

d. 2. nov. 2012

af

af

Jeppe Krogsgaard Christensen

d. 2. nov. 2012

"Udover de mange uinspirerede guitarer synes Nephew også en kende rådvilde på »Hjertestarter«. Som om de har sluppet tøjlerne om deres stramme koncepter uden helt at vide, hvad der skal stilles i stedet. Decideret dårligt er albummet nu aldrig".


Jyllands-posten

d. 2. nov. 2012

af

af

Anders Houmøller Thomsen

d. 2. nov. 2012

"Simon Kvamm er i lyrisk topform på nyt album: vittig, inderlig og overrumplende. Musikalsk er udspillet mere ujævnt ... Musikalsk har det nye udspil bestemt sine momenter, men matheden melder sig også i det 16 år gamle foretagende. Depeche Modeforankringen kappes, og det blanke elektroniske hav forlades til fordel for mere oprørte og dybe rock-vande".


Politiken

d. 2. nov. 2012

af

af

Pernille Jensen

d. 2. nov. 2012

"Det mere inderlige udtryk klæder ikke Nephew. De har taget deres mantra om at lave et album uden filter alt for alvorligt".


Information

d. 2. nov. 2012

af

af

Klaus Lynggaard

d. 2. nov. 2012

"Folkekære Nephew forsøger på sin femte langspiller med held at give sit udtryk en ny drejning. Musikalsk er gruppen blevet mere subtil og afvekslende, tekstligt mere personlig og hudløs. Det klæder den. Virkelig".