Bøger / faglitteratur

Højbede i pallerammer


Beskrivelse


Om højbede i pallerammer, lige fra bygningen af højbedene til såning og dyrkning af grøntsager, krydderurter, blomster m.m. og hvordan man indretter haver med højbede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 4. mar. 2015

To inspirerende små havebøger i serien "Grønne fingre" om stauder og højbede til den haveinteresserede læser, der søger ny inspiration og gode idéer.

I bogen om højbede i pallerammer beskriver den svenske forfatter Eva Robild fordelene ved at bygge sine højbede i pallerammer. Hun kommer omkring hele forløbet fra bygning af højbedene over såning og dyrkning af grøntsager, krydderurter, blomster m.m. Der gives eksempler på indretning af haven både på landet og i byen. I bogen om stauder findes konkrete forslag til valg af planter og indretning af staudebedet, samt afsnit om farve og form, ligesom de forskellige årstiders stauder får et afsnit hver. Bøgerne måler 20 x 20 cm, og afsluttes begge med et register. Den svenske havefotograf Görgen Persson står bag bøgernes fotografier.

To små fine overskuelige havebøger, skrevet i et lettilgængeligt sprog. Inspirerende layout og flotte fotos.

Udformning og layout minder meget om de to andre bøger i serien: Beskæring af træer og buskeDrivhus og udestueDesign din have med højbedeStauderStauder og Drivhus og udestue. Af andre bøger om højbede kan nævnes Design din have med højbede, mens bøger som Stauder og Stauder lige som denne bog inspirerer og giver idéer til sammensætning og anlæg af staudebedeUdformning og layout minder meget om de to andre bøger i serien: Beskæring af træer og buske og . Af andre bøger om højbede kan nævnes Design din have med højbede, mens bøger som Stauder og Stauder lige som denne bog inspirerer og giver idéer til sammensætning og anlæg af staudebedeUdformning og layout minder meget om de to andre bøger i serien: Beskæring af træer og buske og Drivhus og udestue. Af andre bøger om højbede kan nævnes , mens bøger som Stauder og Stauder lige som denne bog inspirerer og giver idéer til sammensætning og anlæg af staudebedeUdformning og layout minder meget om de to andre bøger i serien: Beskæring af træer og buske og Drivhus og udestue. Af andre bøger om højbede kan nævnes Design din have med højbede, mens bøger som og lige som denne bog inspirerer og giver idéer til sammensætning og anlæg af staudebedeUdformning og layout minder meget om de to andre bøger i serien: Beskæring af træer og buske og Drivhus og udestue. Af andre bøger om højbede kan nævnes Design din have med højbede, mens bøger som og lige som denne bog inspirerer og giver idéer til sammensætning og anlæg af staudebede.