Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Højest i verden


Beskrivelse


Om de højeste mennesker, dyr og bygninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 8. feb. 2016

Hvad er højest i verden? Her ser man Robert på 2,72 meter, verdens højeste hus i Dubai på 828 meter og andre meget høje ting fra hele verden. Fagbog fra 7 år.

I syv kapitler fortælles om høje ting i verden. Det drejer sig om mennesker, dyr og bygninger. Hvert opslag er et kapitel med brødtekst på hvid baggrund og faktatekst i gule faktabokse, som det kendes fra andre bøger i serien "Min første bog". Begrebet højest forklares ved en grafisk illustration og bøjning af adjektivet i begyndelsen af bogen. Der er indholdsfortegnelse i begyndelsen af bogen og stikordsregister og henvisninger til andre bøger på sidste opslag. Via QR-koden, kan man se tre mænd springe ud fra verdens højeste hus. Store fotografier danner baggrund for hvert opslag.

Børn elsker faktaviden om, hvad der højest, mindst og størst. Her får vi med tekst og flotte fotografier viden om, hvad der er højest. Barnet skal have knækket læsekoden, men så er teksten også nem at læse. QR-kodens film er fin og giver fornemmelse af højde. Desværre er talen på engelsk.

En lidt lettere bog om de højeste dyr er Hvem er højest?Børnenes rekordbog. Årgang 2016. Er man interesseret i rekorder i det hele taget, er den lidt sværere Børnenes rekordbog. [Årgang] 2016 et godt budEn lidt lettere bog om de højeste dyr er Hvem er højest?. Er man interesseret i rekorder i det hele taget, er den lidt sværere Børnenes rekordbog. [Årgang] 2016 et godt bud.