Bøger / faglitteratur / erindringer

Højt at flyve - ej at falde : en samtalebog om at tænke stort og lande værdigt


Beskrivelse


Samtaler mellem psykologen Mette Holm og TV-personlighed og tidligere model Gunvør Dalsgaard (f. 1973) om modgang, kærlighed, kvinder, psykologi og mental styrke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 1. okt. 2018

(K)ærlig samtalebog mellem 2 stærke kvinder, om deres personlige erfaringer. For især kvinder der kender Gunnvør Dalsgaard, og Mette Holm og hendes "Mettes univers".

Psykolog Mette Holm og tv-personlighed Gunnvør Dalsgaard samtaler om emner som bl.a. "Familieliv", "Forelskelse og parforhold - og at være alene", "At skille sig ud - og leve helt", "Fortrydelse" m.m. Holms skyggemodel der tager afsæt i Jungs skyggeteori bliver ligeledes forklaret. Indeholder forord, epilog og et afsnit om forfatterne.

En samtalebog der i høj grad handler om Gunnvør der fortæller om sit liv, og Mette som bringer det i en psykologisk kontekst. En del af både Gunnvørs private liv og Mettes professionelle liv er underforstået i bogens kontekst, hvilket gør det svært for læsere der ikke kender dem i forvejen at være helt med på, hvad der bliver snakket om. Dette gælder bl.a. Gunnvørs forhold til sine børns fars - Oliver Bjerrehuus. Flot og lækkert bogdesign.

For mere information omkring skyggesider kan Mette Holms Det du siger er du selvLivsmodig læses. For deciderede samtalebøger om og med kvinder kan Livsmodig anbefalesFor mere information omkring skyggesider kan Mette Holms Det du siger er du selv læses. For deciderede samtalebøger om og med kvinder kan anbefales.