Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Hønsestrik - en kærlighedserklæring : strik mønstre på din egen måde


Beskrivelse


Strikkebog med farverige og fantasifulde mønstre. Indeholder enkle opskrifter på et antal grundmodeller hvor man så komponerer sin egen model med mønstre fra bogens mønsterbibliotek.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. apr. 2020

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 2. apr. 2020

Strikkebog med knald på farverne. For strikkere, der tør lade kreativiteten få frit løb.

Hønsestrik er tilbage. Denne oprindeligt svenske strikkebog hiver rødstrømpernes kreative flerfarvestrik frem i lyset og opdaterer det. Bogen giver en kort introduktion til strik i almindelighed og hønsestrik i særdeleshed. Herefter følger en håndfuld modeller, hvor anvisningerne er holdt så overordnede, at der er spillerum for fantasien. Sidste del af bogen er dedikeret til et katalog over mønsterrapporter i tiltagende sværhedsgrad, så man selv kan vælge om den nye sweater skal være med blomster, sikkerhedsnåle eller kranier.

En veloplagt, sjov og anderledes strikkebog. Nogle vil blive blæst bagover af den blotte mængde af farver og mønstre, men trænger man på den anden side til et alternativ til nordiske pasteller, er den et godt sted at starte.

Hønsestrik-fænomenet blev introduceret tilbage i 70'erne i Hønsestrik. [Bind] 1 med fortsættelser og blev for fem år siden støvet af i Hønsestrik til folket. Farverigdommen kan desuden sammenlignes med fx Arne & Carlos favoritterHønsestrik. Bind 1Hønsestrik til folketArne & Carlos favoritterHønsestrik-fænomenet blev introduceret tilbage i 70'erne i Hønsestrik. [Bind] 1 med fortsættelser og blev for fem år siden støvet af i . Farverigdommen kan desuden sammenlignes med fx Arne & Carlos favoritterHønsestrik-fænomenet blev introduceret tilbage i 70'erne i Hønsestrik. [Bind] 1 med fortsættelser og blev for fem år siden støvet af i Hønsestrik til folket. Farverigdommen kan desuden sammenlignes med fx .