Bøger / faglitteratur til børn

Hogwarts : de fire kollegier : filmguide


Beskrivelse


Om den årlige fordelingsceremoni, hvor eleverne bliver fordelt på Hogwarts fire kollegier. Herefter et kapitel om hvert kollegie med beskrivelse af stedets særlige kendetegn og de elever og lærere, der hører til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2017

af

af

Lars Larsen

d. 12. juni 2017

En Harry Potter-filmguide om de 4 kollegier på Hogwarths Skole. Et supplement til guiderne om Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley. Kort tekst og mange billeder fra filmene. En bog for 9-12-årige, som også kan bruges til præsentation af de vigtigste personer og hændelser for børn fra 6 år.

Bogen svarer i opbygning til de 3 bøger: Harry PotterHermione GrangerRon Weasley, Hermione Granger og Ron Weasley. Først en indledning om den årlige fordelingsceremoni, hvor eleverne bliver fordelt på Hogwarts fire kollegier. Herefter er der et kapitel om hvert kollegie med beskrivelse af stedets særlige kendetegn og de elever og lærere, der hører til. Der er 1-2 billeder pr. side, korte forklarende billedtekster og citater med henvisning til filmen de stammer fra. Vekslende typografi og skriftstørrelseBogen svarer i opbygning til de 3 bøger: Harry Potter, og Ron Weasley. Først en indledning om den årlige fordelingsceremoni, hvor eleverne bliver fordelt på Hogwarts fire kollegier. Herefter er der et kapitel om hvert kollegie med beskrivelse af stedets særlige kendetegn og de elever og lærere, der hører til. Der er 1-2 billeder pr. side, korte forklarende billedtekster og citater med henvisning til filmen de stammer fra. Vekslende typografi og skriftstørrelseBogen svarer i opbygning til de 3 bøger: Harry Potter, Hermione Granger og . Først en indledning om den årlige fordelingsceremoni, hvor eleverne bliver fordelt på Hogwarts fire kollegier. Herefter er der et kapitel om hvert kollegie med beskrivelse af stedets særlige kendetegn og de elever og lærere, der hører til. Der er 1-2 billeder pr. side, korte forklarende billedtekster og citater med henvisning til filmen de stammer fra. Vekslende typografi og skriftstørrelse.

En hurtig introduktion til Hogwarths-universet og de vigtigste personer på de fire kollegier. En let filmguide til de yngste Harry Potter-fans.

I Håndbog for pigenørderDan, Rupert og EmmaHarry PotterHermione GrangerRon Weasley fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om Harry Potter-filmene siden Dan, Rupert og Emma, bortset fra de tre tidligere nævnte filmguider om Harry Potter, Hermione Granger og Ron WeasleyI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om Harry Potter-filmene siden , bortset fra de tre tidligere nævnte filmguider om Harry Potter, Hermione Granger og Ron WeasleyI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om -filmene siden Dan, Rupert og Emma, bortset fra de tre tidligere nævnte filmguider om , Hermione Granger og Ron WeasleyI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om Harry Potter-filmene siden Dan, Rupert og Emma, bortset fra de tre tidligere nævnte filmguider om Harry Potter, og Ron WeasleyI Håndbog for pigenørder fortæller en pige om sin dybe interesse for potterbøger og -film. Ellers er der ikke kommet noget om Harry Potter-filmene siden Dan, Rupert og Emma, bortset fra de tre tidligere nævnte filmguider om Harry Potter, Hermione Granger og .