Bøger / skønlitteratur / roman

Hold tæt : krimi


Beskrivelse


I bekymring over deres 16-årige søn efter en vens selvmord og en række andre traumatiske begivenheder på skolen, installerer forældrene et avanceret spionprogram på hans computer. De mails, han modtager, virker stærkt foruroligende.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2009

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 21. apr. 2009

Ikke kun Cobens trofaste læsere, men alle der holder af en solid amerikansk mainstream krimi, kan glæde sig til denne nye thriller fra forfatteren.

Coben har en lang række krimier bag sig. Denne opfylder de forventninger hans tidligere bøger har skabt. Det helt almindelige all-american par, Mike og Tia, mistænker deres 16-årige søn for at være indblandet i noget rod, og de indleder en skjult overvågning af hans digitale kommunikation. Samtidig er en gal morder på hævntogt i området. Coben fletter snildt de to handlingsstrenge sammen, men det er hans evne til at skrive almindelige mennesker med almindelige tanker og problemer ind i handlingen, der fører dramaet tæt på os selv. Coben skriver som altid let og flydende, og resultatet en atter en god mainstream thriller med bred appel.

Cobens syvende bog på dansk holder det niveau, han selv har lagt. Dvs: gedigen spænding som ikke pløjer nyt land.

Da Tia og Mike modvilligt begynder at overvåge deres 16-årige søn, får de indblik i ting, de slet ikke havde forestillet sig.


Weekendavisen

d. 3. juli 2009

af

af

Katinka Bruhn

d. 3. juli 2009