Bøger / faglitteratur

Holistisk medicin : hvad er helbredelse? : en læges udforskning af healing og sundhed


Beskrivelse


Kom med den amerikanske læge Lissa Rankin på en spirituel healingrejse og få en guide til selvhelbredelse. For læsere af bøger om alternativ og holistisk medicin.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 16. sep. 2022

Kom med den amerikanske læge Lissa Rankin på en spirituel healingrejse og få en guide til selvhelbredelse. For læsere af bøger om alternativ og holistisk medicin.

Bogen er en undersøgelse af de utallige former for selvhealing og holistisk medicin, der findes rundt om i verden. Lægen Lissa Rankin rejser verden rundt og møder helbredere, tager på pilgrimsfærd, drikker helligt vand, afprøver ritualer, ser på traumeforskning og undersøger andre kulturers medicinske visdom og praksis. Bogen blander anekdotiske fortællinger, casestories og forskning med lidt sund skepsis, og hvert kapitel har forslag til øvelser, som menes at være særligt effektive til selvhealing. Lissa Rankin er læge, foredragsholder og blogger. I 2013 grundlagde hun Whole Health Medicine Institute, hvor hun sammen med navne som Bruce Lipton, Bernie Siegel og Christiane Northrup underviser sundhedspersonale i holistisk medicin.

Spændende, indsigtsfuld og debatskabende, men også meget vildtvoksende og omfattende. Kan minde lidt om et opslagsværk om alternative helbredelsesmetoder.

Minder om de populære bøger af Anthony William, der startede med Den medicinske seerSelvhelingKroppens sprogHolistisk sundhed. Derudover findes en del værker om selvhealing og holistisk medicin som fx Selvheling, Kroppens sprog og Holistisk sundhedMinder om de populære bøger af Anthony William, der startede med Den medicinske seer. Derudover findes en del værker om selvhealing og holistisk medicin som fx , Kroppens sprog og Holistisk sundhedMinder om de populære bøger af Anthony William, der startede med Den medicinske seer. Derudover findes en del værker om selvhealing og holistisk medicin som fx Selvheling, og Holistisk sundhedMinder om de populære bøger af Anthony William, der startede med Den medicinske seer. Derudover findes en del værker om selvhealing og holistisk medicin som fx Selvheling, Kroppens sprog og .


Nyt aspekt

Årg. 54, nr. 4 (2022)

af

af

Anna Iben Hollensberg

Årg. 54, nr. 4 (2022)