Bøger / faglitteratur / gør-det-selv

Homesick DIY : 66 små og store projekter til indretning af dit hjem


Beskrivelse


66 ideer til en bred række af gør det selv-projekter, bl.a. indpakning, møbler, pyntegenstande, malerier og boligtekstil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 8. apr. 2016

Lækker indretningsbog af de tre unge kvinder bag bolig- og indretningsbloggen www.homesick.nu. Bogen er for alle fra ca. 13 år med passion for boligindretning, interiør og DIY-projekter.

66 ideer til en bred række af gør det selv-projekter. Det er forslag til alt fra indpakning, møbler, pyntegenstande, malerier og boligtekstil. Alle ideer er illustreret med farvefotos og udførlige trin for trin vejledninger, værktøjs- og materialeliste. Bagerst en detaljeret forhandlerliste.

Bogen indeholder en række gode og opfindsomme indretningsforslag som inspiration til egne kreationer. Alt er i et meget lækkert layout i skandinaviske toner; gråt, hvidt og jordfarver. Beskrivelser og opskrifter er lette at gå til - faktisk er de fleste ideer så simple, at store piger også kan være med sammen med en voksen værktøjsansvarlig. Bogen er også oplagt til studerende med små indretningsbudgetter, da mange af projekterne er billige og kreative ift. materialeindkøb.

D.I.Y. med LeaKreative redesign af dine loppefundRemake Ikea fokuserer mest på DIY-projekter til mærkedage og højtider. Kreative redesign af dine loppefund har loppeting som omdrejningspunkt mens Remake Ikea er en personlig styling af IkeamøblerD.I.Y. med Lea fokuserer mest på DIY-projekter til mærkedage og højtider. har loppeting som omdrejningspunkt mens Remake Ikea er en personlig styling af IkeamøblerD.I.Y. med Lea fokuserer mest på DIY-projekter til mærkedage og højtider. Kreative redesign af dine loppefund har loppeting som omdrejningspunkt mens er en personlig styling af Ikeamøbler.