Bøger / skønlitteratur / roman

Honeymoon i Paris


Beskrivelse


Året er 1912. Sophie forelsker sig dybt i kunstneren Edouard, men det er svært at elske på tværs af klasser og Sophies kærlighed sættes på prøve. Et lille århundrede senere er Liv på en trist bryllupsrejse til Paris. På et museum fanger Sophies portræt hendes interesse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 10. okt. 2014

Lille fin fortælling om kærlighedens komplikationer og om den jalousi og usikkerhed, der gemmer sig lige rundt om hjørnet. Kvinder med hang til romantik, kvindeskildringer og den store kærlighed vil føle sig godt underholdt.

"Honeymoon i Paris" følger to forhold, som griber ind i hinanden på tværs af et århundrede. Sophie, en ung ekspeditrice fra provinsen, forelsker sig dybt i den omsværmede maler Edouard, men det er svært at elske på tværs af klasser og konventioner og Sophies kærlighed sættes på prøve. Et lille århundrede senere er Liv på bryllupsrejse til Paris, men den længe ventede rejse forløber slet ikke som beregnet. Livs mand David har travlt med forretningsmøder og helt alene opsøger hun et museum, hvor Sophies portræt fanger hendes interesse.

En lillebitte kortroman, både i længde og størrelse, men med et hjertevarmt indhold i en veloplagt, velskrevet og romantisk stil. Bogen er en forhistorie til "Hende du forlod", der udfolder Livs og Sophies videre skæbne.

Moyes er et kendt navn med feel good-romaner i den bedre ende. Hun kan læses på linje med Cecilia Ahern, Nora Roberts eller Kate Morton. Temaet med de to parallelle historier i hver sit årti kendes også fra Victoria Hislops forfatterskab.


litteratursiden.dk

d. 13. nov. 2014

af

af

Rikke Bødker

d. 13. nov. 2014

To nygifte par bliver på hver sin måde udfordret, mens de kæmper med deres nyfundne lykke i kærlighedens by, Paris. Romanen foregår i Paris i henholdsvis 1998 og halvfems år tidligere. Liv Halston og ...