Bøger / skønlitteratur til børn

Hotel Boris


Beskrivelse


Billedbog. Boris kommer hjem og finder sit hus forvandlet til et hotel - det er han ikke glad for!

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 25. sep. 2017

2 billedbøger om bjørnen Boris, der først bliver mor til gæslinger for derefter at finde sin hule forvandlet til et hotel. For 3-6-årige.

I "Da Boris fik gæslinger" er bjørnen Boris ude efter æg til en lækker ret. Disse æg klækker dog, og Boris bliver pludselig mor - meget mod sin vilje. For Boris er en gnaven bjørn og bryder sig ikke om så meget. Nu må Boris passe på gæslingerne, og det er ikke nemt. Da de skal sydpå, vil de ikke flyve, så Boris må tage bussen med dem. I "Hotel Boris" kommer Boris og gæslingerne hjem fra en tur sydpå - kun for at finde deres hus lavet om til et hotel af nogle mus. De har inviteret alle mulige dyr, og Boris bliver mere og mere sur. Men da han har smidt alle ud, opdager han, at det trods alt ikke er sjovt at være alene.

To meget underholdende billedbøger, der vil få både store og små til at trække på smilebåndet. Illustrationerne er meget børne- og tegneserieagtige, hvilket passer rigtig godt til tekststykkerne på hver side. Det hele spiller rigtig godt sammen.

Kan i stemning og humor minde om Kanin & Bjørn - en plage uden mage.


litteratursiden.dk

d. 26. jan. 2018

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 26. jan. 2018

Boris er en bjørn med mange udfordringer, hvilket gør ham virkelig sur og gnaven. Men dybest inde er han kærlig med et stort hjerte. Det kan bare godt være svært at være glad, når alle bare flytter in...