Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hugo passer en hund


Beskrivelse


Hugo skal passe en hund sammen med mor. Hunden hedder Gismo og Hugo glæder sig meget, og han glæder sig især til at komme over i hunde-parken med Gismo.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. aug. 2020

af

af

Stine Bille

d. 13. aug. 2020

Hugo skal passe en hund sammen med mor. Hunden hedder Gismo og Hugo glæder sig meget. Han glæder sig især til at komme over i hunde-parken med Gismo. For 6-8-årige.

Hugo glæder sig til, at han skal passe en hund. Hunden hedder Gismo og de skal passe den i flere dage. Sammen med mor går Hugo over i hunde-parken. Der er en masse hunde som løber og leger. Hugo løber efter en af hundene, men pludselig begynder en stor sort hund at løbe efter Hugo, og han bliver bange. Heldigvis kalder hundens ejer på den, og den stopper. Hugo bliver i tvivl om han nu kan lide hunde. Da Gismo kommer dagen efter er Hugo ikke i tvivl mere, den er bare så sød. Sammen går de over i hunde-parken. Mon det går godt med de store hunde? Bogen er en del af serien "God læsestart" niveau 2 og har lix 6.

Rigtig god begynderlæsningsbog om hunde, og om hvordan man skal passe dem. Bogen har gode illustrationer, der støtter læsningen. Typografien er stor, åben og let læsbar.

En anden rigtig fin bog om en dreng og hans hund er Solo finder Leos smølf.